O nama

Iskaz misije

"Napraviti najbolju svjetsku fudbal menadžer igru i dati je svijetu da je igra besplatno!"

Naših deset Fudbalsko Menadžerskih principa

 1. Fudbal menadžer je besplatan za igrati. Mi vjerujemo da bi trebao uvijek biti besplatan za igrati ga, i slobodno dostupan za igrati ga bilo koja osoba iz bilo koje zemlje.


 2. Po našem mišljenju, Soccer Manager je najbolja svjetska online soccer menadžer igra ali ćemo nastaviti raditi vrijedno kako bi ju konstantno poboljšavali sa novim karakteristikama i nadogradnjama.


 3. Soccer Manager je narodna igra, razvijena od strane fudbalskih fanova za fudbalske fanove. Zato pozdravljamo bilo kakve ideje i sugestije koje imate za pravljenje 'vaše' igre boljom. Već su mnoge ideje koje su nam podnešene preko foruma zajednice od tada postale ključne funkcije Soccer Manager-a.


 4. Mi vjerujemo u razvoj prijateljske internet zajednice koja je zasnovana na fubalskoj menadžer igri, gdje se ljudi mogu sastati, uživati u igri i stvarati nova prijateljstva.


 5. Stranica skuplja prihod kroz oglašavanje i prodaju nekih opcionalnih dodataka igri, putem naše SM Prodavnice. Glavna svrha ovih prihoda je održavanje igre i financiranje budućeg razvoja. Soccer Manager vjeruje da bi se ovo skupljanje prihoda trebalo vršiti u svako doba na otvoren, iskren i etičan način:
  • Ne prikazujemo nemoralne i neprikladne oglase; npr. vatreno oruzje, oruzje, alkohol, droge itd.
  • Oglasi koje prikazujemo su relevantni za sajt,svedeni na minimum,i smješteni tako da ne ometaju užitak igranja igre.
  • Mi ne koristimo nikakve iskakajuće, padajuće, putem čitavog ekrana,špijunske i tako dalje, reklame koje ljude nerviraju.
  • Mi ne koristimo trikove,lazi ili prodajne podvale da pokusamo promovirati nase proizvode koji se nalaze u SM shopu


 6. Soccer Manager ne promoviše ili podstiče nasilje, rasne mržnje, seksizam ili bilo kakav drugi oblik diskriminacije. Nastojimo učiniti Soccer Manager mjestom slobodne zabave i uživanja za ljude svih uzrasta, rasa, religija i porijekala. Svako je dobro došao!


 7. Postoji filozofija na Soccer Manager-u da je korisnik uvijek na prvom mjestu, i kao rezultat toga možete biti uvjereni da tamo postoji posvećeni tim koji izuzetno teško radi, radeći sa namjerom da održi 'vašu' omiljenu soccer manager igru da radi glatko koliko je to moguće.


 8. Prodajemo neke dodatke igri zajedno sa proizvodima u SM prodavnici. Međutim, šta god da prodajemo, uvijek će za nas postojati dobar razlog da to prodamo umjesto da bude besplatno. Cijena će biti mala koliko je to moguće, biće opcijskih proširenja igre koja poboljšavaju uživanje u igri ali ne obezbjeđuju prednost unutar igre nad drugim menadžerima koji ih ne kupe. Primjeri su ispod:
  • Ako bismo dali svima besplatan svijet za igranje, igra bi bila pretrpana sa svijetovima, vecina svijetova za igranje bi bila prazna i time bi narusili zajednicu za sve


 9. Postoji sjajna 'porodična' atmosfera između onih koji rade na Soccer Manager-u, čuvajući tako jedan od naših principa da radna okolina može i trebala bi biti zabavna.


 10. Naše zadnje načelo je isto kao prvo! Soccer Manager je besplatan za sve, uvijek će biti besplatan za sve i uvijek će biti bolji!

Uvjeti Korištenja | Pravila ponašanja | Politika privatnosti | Mapa stranice | Corporate | Kontaktirajte Nas

© 2005-2019 Soccer Manager Ltd. Sva prava zadržana. Sva pravno zaštičena imena su vlasništvo njihovih legalnih vlasnika.