2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Predsezona


Predsezona Prvenstva se odnosi na period između kraja sezone i početka nove sezone a ovo je takođe i vrijeme kada se SMFA World Cup održava.

Predsezonu mogu iskoristiti timovi koji nisu bili promoted or relegated (u stvari svi klubovi) kako bi ocijenili svoju trenutnu poziciju prije početka nove sezone.

Kada se odigra posljednja ligaška utakmica unutar Game World, svaki klub će primiti nagradni novac zavisno od finalne pozicije na tabeli.

Kola za narednu sezonu su objavljena 11 dana nakon zadnjeg liga kola koje je odigrano unutar Svijet igre i 5 dana kasnije na dan otvaranja nove sezone kolo će biti odigrano (čineći da predsezona traje 16 dana).

Tokom ovog perioda, određeni klubovi će imati oficijalne utakmice, na primjer ukoliko su ušli u finale kupa ili dostigli promotion play-offs.

Ipak, svaki tim neće imati oficijelne nastupe tokom predsezone. Iz tog razloga Chairman može ugovoriti do četiri friendlies protiv klubova koji su aktivni unutar Svijet igre. Sve prijateljske koje budu ugovorene, ne mogu se otkazati i biće prikazane u klupskom schedule

Predsezonske prijateljske utakmice su ugovorene na dane i vrijeme kada klub regularno igra ligaške utakmice. Na primjer unutar Standardna prvenstva u 20:00 Game Time Srijedom i Subotom

Ako vaš predsjednik ugovori bilo kakve prijateljske utakmice,onda možete koristiti te utakmice da isprobate nove taktike ili čak da date šansu drugorazrednim rezervnim igračima sa klupe da zaigraju.U ovim prijateljskim utakmicama suspendovani igrači mogu igrati,forma igrača nije umanjena,igrači ne mogu biti povrijeđeni,žuti i crveni kartoni se ne računaju,i igrač počinje meč sa svojom trenutnom formom.