2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Svijet igre


Kada je Zlatna prvenstva kreiran?
Nakon stvaranja Zlatno Prvenstvo mi ćemo obavjestiti sve menadžere da znaju datum i vrijeme kada je kreiran putem obavještenja.

Kada se Prvenstva kreiraju?
Prvenstva se kreiraju nasumično tokom dana od strane članova naše zajednice koji su ih kupili preko Nadogradnje.

Mislim da neko vara u mom Svijet igre?
Ako mislite da je menadžer prekršio Pravila i Odredbe ili SM Zakonik o ponašanju koji sadrži dio istoga onda Vas molimo da pošaljete Soccer Manager tiket sa punim detaljima o menadžeru(ima) , i mi ćemo ovo pogledati i poduzeti odgovarajuće mjere.

Zašto se moje Svijet igre zatvara?
Svijet igre može biti trajno zatvoreno na kraju sezone ako ono ima jednog ili manje menadžera i ono je administrovano od strane SMFA.Ako Svijet igre treba da bude zatvoreno onda će upozoravajuća poruka biti prikazana u okviru Moja početna stranica.

Zašto me je SMFA banovala od ulaska u Svijet igre?
Ako ste banovani iz Svijet igre to je zato jer SMFA ima razlog da vjeruje da ili imate Račun i/ili ste povezani sa Računom u Svijet igre.

Zašto Predsjednik unutar Svijet igre neće da me zaposli?
Predsjednik će inteligentno pogledati koliko klubova ste preuzeli unutar određenog Svijet igre, i najvjerovatnije vas neće zaposliti ako konstantno mijenjate klubove unutar tog Svijet igre ili ih vodite neki kraći period.

Tu je menadžer u momSvijet igre, koji nikada ne odgovara na moje ponude?
Nažalost, ne postoji ništa što možemo učiniti u vezi s tim jer mi ne može prisiliti bilo kojeg upravitelja da sudjeluju u prijenosu na tržištu.

Šta se događa na kraju sezone?
Nakon odigravanja zadnjeg kola takmičenja, Svijet igre ulazi u predsezonu i 16 dana kasnije počinje otvaranje nove sezone.

Mogu li prebaciti Prvenstva na prijateljev nalog?
Ne možete prebaciti Prvenstva između bilo koja dva naloga. Međutim, ukoliko želite kupiti proizvod putem Nadogradnje za vašeg prijatelja to onda možete uraditi koristeći opciju Poklon.

Mogu li prenijeti klub na prijateljev račun?
Vi ne možete prenijeti niti jedan klub između dva računa.

Kako da vodim svoj omiljeni klub?
Ako nemožete pronaći vaš omiljeni klub molimo vodite neki drugi klub i ponovo provjeravajte Prvenstva koji se kreiraju nasumično svakog dana. Alternativno možete otići na Nadogradnje i kupiti vaš sopstveni Svijet igre i pri kreiranju prvi odabrati klub u njemu!

Možete li mi rezervirati klub?
Ne možemo rezervirati klub ni za jednog našeg člana. Mnogi Prvenstva su napravljeni nasumice tijekom dana i također imate opciju za kupnju Standardno Prvenstvo putem Nadogradnje.