2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Transferi


kako pregovaram dogovor za igraca?
Ako kupujete ili prodajete igraca mozete pregovarati umjesto samo da odbijete ili prihvatite transfer ponudu.Mozete kliknuti na Profil Igraca i kliknuti na Transfer/Pozajmica dugme prije klika na Pregovori ili mozete poslati drugom menadzeru Privatnu Poruku.

Da li ću moći vršiti transfere sa klubovima kada oni postanu nevođeni?
Nevođeni klubovi postaju zaštićeni je će njihov Predsjednik zabraniti transfere iz kluba dok se nalaze u periodu tranzicije.

Mogu li još uvijek sprovoditi transfere ako imam 21 igrača?
Morate imati minimalno 21 igrača u svakom trenutku,s toga ako imate samo 21 igrača možete ili kupiti igrača za novac ili razmijeniti igrača u transferu koji će sačuvati vaš sastav u istoj veličini ili ga povećati.

Koliko traje da se transferi završe?
Transferi mogu potrajati i do 24 sata da se završe nakon što su prihvaćeni.

Zašto je moj transfer propao?
Prijenos možete propasti zbog promjene u upravljanju ili ako bi to dovelo do jednog od kluba padaju ispod minimum number of players koji su dozvoljeni u vašem timu.

Mogu li kupovati igrače iako sam u minusu?
Ne možete kupiti igrače i/ili razmjeniti ako vaš klub nema novca.

Zašto je predsjednik blokirao moje transfere?
Chairman donosi svoje odluke bazirane na brojnim faktorima koji su dizajnirani da se brinu o najboljim interesinma oba kluba koja su uključena. Predsjednik djeluje kao nivo igrališta da sačuva igru fer i balansiranu. Velika većina ugovora se odobrava od predsjednika.

Zašto je SMFA blokirala moj transfer?
SMFA može i hoće blokirati bilo koji transfer za koji misli da je neobičan i/ili sumljiv.Međutim,ovo ne znači da vas SMFA sumljiči za varanje,jer su ga oni samo blokirali da osiguraju da Prvenstvo ostane fer.

Zašto je moj posao preokrenut od strane SMFA?
SMFA može i hoće preokrenuti transfer u bilo koje vrijeme ako ga smatra neobičnim i/ili sumljivim.Međutim,ovo ne znači da vas SMFA optužuje za varanje,jer su ga oni samo preokrenuli da osiguraju da Prvenstvo ostane fer.

Why is the player I bought cup-tied?
Igrač postaje cup-tied zavisno od takmičenja i tipa Game World u kojima učestvuješ. Ovo pravilo spriječava da jaki klubovi dobiju nepoštenu prednost, kupujući talentovane igrače iz klubova koji su ispali u prijašnjim kolima kupa, da bi povećali svoje šanse u kupu.

Why does my player have a transfer ban?
Once a player moves club on a transfer they receive a 20 Turn transfer ban for managed or unmanaged clubs within your Svijet igre,or a 2 turn transfer ban for transfer to an external club. This means that the player cannot be sold on again for 20 game Turns (20 league games) which is equivalent to 10 real life weeks or 2 game Turns (2 league games), equivalent of 1 real life week for transfers to external clubs. The club cannot receive any offers for the player and the player cannot be placed on the transfer list.

Šta se može desiti s transferom nakon što se desi promjena rejtinga igrača?
Ako kupujete ili prodajete igrača na dan kada se rejting promijenio, tada ugovor može propasti zbog promjene vrijednosti nakon što se desila promjena rejtinga.

Transfer je propao jer je igrač odbio da potpiše za moj klub_
Igrač može odbiti da potpiše ako se njegov rejting smatra većim od prosječnog rejtinga tvoje ekipe.