2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Igrači


Kako da poboljšam fitnes kod igrača?
Najbolji način da poboljšate fitnes kod igrača je taj da ih odmarate, a ove se može učiniti usvajanjem tzv.timske rotacije.

Mogu li trenirati svoje igrače?
Ne postoji trening unutar Soccer Manager-a.

Kako mogu povećati igračevu ocjenu?
Igrač će povećati increase or decrease in rating , ovisno o njegovoj formi, kao i njegovu sposobnost u stvarnom životu, a to nije pod utjecajem kako on igra za vas u Soccer menadžeru.

Kako mogu povećati moral svojim igračima?
Moral igrača se može povećati zbog nekog od slijedećih razloga - igrač konstantno igra, igra na svojoj prirodnoj poziciji, njegov klub igra dobro, igrač dobro igra ili ako je igraču ponuđen novi ugovor.

Zašto moj igrač ima brige?
Igrač može razviliconcern iz više razloga, uključujući na posuđivanje izvan, njihove trenutne plaće, nedostatak utakmica u klub.

Koliko razina od igračeve zabrinutosti postoji?
Postoji pet levels of concern koje igrač može razviti.

Kako se mogu osloboditi od mojih igračkih briga?
To sve ovisi o tome u što je igrač zabrinut,preporučljivo je da pročitatePlayer Concerns članak za pune detalje kako ova značajka radi.

nastavljam igrati sa mojim igračem, ali zašto njegova zabrinutost raste?
Ako je igrač igrao samo u 2 od 15 utakmica na primjer, što je manje od 65-75%, onda će razviti Zabrinutost Nivoa 1. Čak i ako igrate sa njim u sledećih 15 utakmica, on će ipak razviti Zabrinutost Nivoa 2 jer je igrao u samo 17-30 utakmica što je još uvijek manje od 65-75% što mi savjetujemo.

Why is my player cup tied?
Igrač će postati cup-tied zavisno od takmičenja i tipa Game World u kojem učestvuješ. Ovo pravilo spriječava jake timove da dobiju nefer prednost i povećaju svoje šanse u kupu, tako što će kupovati talentovane igrače iz klubova koji su ispali iz prethodnih kola kupa.